کلیدواژه لاکتوباسیلوس پلانتاروم / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : دهقان خلیلی، فاطمه ؛ نویسنده : ارجائی، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 33 تا 42 )
کلیدواژه ها:بیاتیلاکتوباسیلوس پلانتارومخمیرترشلاکتوباسیلوس روتارینان جو
-
2.
نویسنده : روح زاده، سروه ؛ نویسنده مسئول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:بستنیپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورا
-
3.
نویسنده : قره خانی، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ حجازی، محمد امین ؛ مقصودلو، یحیی ؛ خمیری، مرتضی ؛ نجفیان، گودرز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس پلانتاروملاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیسخمیرترشنان حجیمگندم
-
4.
بررسی اثر پروبیوتیک های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی
نویسنده : مجلسی، مجید ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نظیفی، سعید ؛ ساجدیان فرد، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:کادمیومموش صحراییپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومباسیلوس کواگولانسفلزات سنگین
-
5.
نویسنده : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
-
6.
نویسنده : نیلچیان، زهرا ؛ رضوی، سید هادی ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس پلانتارومخیارهای تخمیریجمعیت میکروبیتخمیرتلقیحمخمرهاجمعیت