مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 7 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 11 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 11 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 3 |
-
1.
نویسنده : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ نویسنده مسئول : صادقی، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر
-
2.
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
نویسنده : رنجبر ندامانی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ ماهونک، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:لیکوپنپکتینازصابونی کردناولئورزینتیمار اتانولیضایعات گوجه فرنگی
-
3.
نویسنده : قره خانی، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ حجازی، محمد امین ؛ مقصودلو، یحیی ؛ خمیری، مرتضی ؛ نجفیان، گودرز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس پلانتاروملاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیسخمیرترشنان حجیمگندم
-
4.
نویسنده : اعتمادی، مائده ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ قربانی، محمد ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:Enzymatic hydrolysisReducing PowerChelating ActivityProtein HydrolysateSoy Protein Isolate
-
5.
نویسنده : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:پایداریروش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترین
-
6.
نویسنده : رضوی، راضیه ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قریانی، محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:Biodegradable PackagingCarboxy Methyl Cellulose CoatingsFresh HazelnutThyme Extract
-
7.
نویسنده : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 63 تا 75 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج
-
8.
نویسنده : کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ اعلمی، مهران ؛ معتمدزادگان، علی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ امیری، سهیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (8 صفحه - از 49 تا 56 )
کلیدواژه ها:Bulk densityPhysicochemical PropertiesColor ParametersRice Bran Protein ConcentrateWater Adsorption Index
-
9.
نویسنده : مقصودلو، یحیی ؛ مقصودلو، عاطفه ؛ خمیری، مرتضی ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:ChitosanPistachioAntioxidant activityAntifungal ActivityMoisture AbsorptionOrganoleptic Characteristics
-
10.
نویسنده : عزیزی خصال، مونا ؛ بصیری، علیرضا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (10 صفحه - از 63 تا 72 )
کلیدواژه ها:بهینه سازیآبگیری اسمزیبرش های پرتقالخلا ناپیوستهروش رویه پاسخ