کلیدواژه Food / (73 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
31.
نویسنده : مهردانش، گونا ؛ صداقت، حرمت ؛ موسی زاده، نبی ؛ رستمی تبار، محمود ؛
مجله:جغرافيا و روابط انساني»تابستان 1399 - شماره 9 (25 صفحه - از 331 تا 355 )
کلیدواژه ها:توسعه پایدارصنایع دستیاورامانسقزغذایی
-
32.
نویسنده مسئول : پوراسماعیلی، علیرضا ؛ نویسنده : نارستانی، مهدی ؛ واعظی کاخکی، محمدرضا ؛
مجله:فقه پزشکی»بهار و تابستان 1399 - شماره 42 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت (20 صفحه - از 140 تا 159 )
کلیدواژه ها:حقمصرف کنندهتزاحمغذامواد غذایی تراریخته
-
33.
نویسنده : خزائی، یعقوب ؛
مجله:پژوهش های انسان شناسی ایران»بهار و تابستان 1399، دوره دهم - شماره 19 ISC (22 صفحه - از 257 تا 278 )
کلیدواژه ها:فرهنگغذاگزلشافتجامعهشناسی غذافردیناند تونیسگماینشافت
-
34.
نویسنده : اردلانی، مژده ؛ مقنی اصفهانی، منیجه ؛
مجله:مطالعات هنر و فرهنگ»بهار 1399، سال پنجم - شماره 14 (10 صفحه - از 10 تا 19 )
-
35.
نویسنده : فیاض انوش، ابوالحسن ؛ اصلاحی، متین سادات ؛ نویسنده مسئول : اصلاحی، مهشید سادات ؛
مجله:پژوهش نامه تاریخ اجتماعی و اقتصادی»بهار و تابستان 1399، سال نهم - شماره 1 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (25 صفحه - از 217 تا 241 )
کلیدواژه ها:تغذیهتاریخ فرهنگخوراکزیست اجتماعی. دوره تیموریاندوره تیموریانهـادوره تیموریخانقاهبـهفرهنگکـه
-
36.
نویسنده : صدیقی، فریبا ؛
مجله:مطالعات اجتماعی ایران»زمستان 1398، دوره سیزدهم - شماره 4 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (23 صفحه - از 55 تا 77 )
-
37.
نویسنده : محمد شرعی أبو زید ؛
مجله:جامعة ام القری (العلوم الشریعه و الدراسات الاسلامیه)»ربيع الثاني 1441 - العدد 79 (46 صفحه - از 5 تا 50 )
-
38.
نویسنده : Fidan، Halil ؛ Acartepe، Suna ؛
مجله:Open Access Journal of Resistive Economics»Autumn 2019, Volume 7 - Number 17 ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:TurkeyAgricultureforeign direct investmentFoodFDI
-
39.
نویسنده مسئول : جان پرور، محسن ؛ نویسنده : دهنوی، علی اکبر ؛ بهرامی جاف، ساجد ؛ صالح آبادی، ریحانه ؛
مجله:مطالعات دفاع مقدس»پاییز 1398 - شماره 19 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 67 تا 88 )
-
40.
نویسنده : قرايتی، محسن ؛
مجله:فرهنگ و ارتقاء سلامت»تابستان 1398 - شماره 7 (4 صفحه - از 175 تا 178 )
کلیدواژه ها:اطعامتعالیم قرآنمعنویتتغذیه
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (17 مقاله)
- ب (16 مقاله)
- الف (3 مقاله)
- علمی-ترویجی (3 مقاله)
- ج (2 مقاله)
- د (2 مقاله)
- B (2 مقاله)
- A+ (2 مقاله)
- C (1 مقاله)
- A (1 مقاله)