کلیدواژه خوراک / (22 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
تحلیل و واکاوی تأثیرپذیری اعراب از آداب و رسوم ایرانی (مطالعۀ موردی: تفریح، خوراک و پوشاک)
نویسنده : موسایی، حاتم ؛ موحد، عبدالعزیز ؛ نویسنده مسئول : پوربختیار، غفار ؛
مجله : پژوهش های تاریخی » تابستان 1401 - شماره 54 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 57 تا 74 )
-
2.
خورد و خوراک کوچنشینان شمال استان ایلام
نویسنده : نوراللهی، علی ؛
مجله : فرهنگ مردم ایران » تابستان 1401 - شماره 69 (44 صفحه - از 149 تا 192 )
کلیدواژه ها: انسان شناسی آیین ایلام خوراک کوچ نشینان ایل خزل نان پخت عشایر بـا بـه آب دوغ یـا
-
3.
خوانش تشریفات خوراک و خوان درباری صفوی از خلال متون تصویری و نوشتاری
نویسنده : زینلی اصلانی، میترا ؛ رویان، سمیرا ؛ نویسنده مسئول : زارع زاده، فهیمه ؛
مجله : پژوهش های ایران شناسی » بهار و تابستان 1401، سال دوازدهم - شماره 1 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (23 صفحه - از 193 تا 215 )
کلیدواژه ها: صفوی خوراک نشانهشناسی فرهنگی خوان درباری سفرنامهها نگارهها
-
4.
اصول تغذیه و خوراک از نگاه قرآن کریم: بررسی تمام آیات مرتبط با تغذیه در قرآن
نویسنده : تیموری، فرشاد ؛ مختاری، ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : میرمیران، پروین ؛
مجله : قرآن و طب » پاییز 1400 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 14 تا 22 )
-
5.
انگارهها، کنشها و رفتارشناسی اژدها در قصّههای ایرانی
نویسنده : یوسفی، سحر ؛ بیگزاده، خلیل ؛ عزیزی فر، امیرعبّاس ؛ نویسنده مسئول : ایرانی، محمد ؛
مجله : مطالعات ایرانی » پاییز و زمستان 1399- شماره 38 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 307 تا 321 )
کلیدواژه ها: رفتارشناسی زیستگاه اژدها خوراک قصّه های ایرانی
-
6.
خوراک و پوشاک ایرانیان در عصر امویان
نویسنده : مومنی ها، امیر احمد ؛ خسروبیگی، دکتر هوشنگ ؛ نویسنده مسئول : سپهری، دکتر محمد ؛
مجله : تاریخ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات) » زمستان 1399 - شماره 59 رتبه B (دانشگاه آزاد/ISC (22 صفحه - از 59 تا 80 )
-
7.
تغذیه سالم در سیره امام علی(ع)
نویسنده مسئول : کریمی، زینب ؛ نویسنده : مهدی پور، زهرا ؛
مجله : سیره پژوهی اهل بیت(ع) » پاییز و زمستان 1399- شماره11 رتبه علمی-ترویجی (حوزه علمیه (14 صفحه - از 23 تا 36 )
کلیدواژه ها: بیماری تغذیه سالم خوراک طب اسلامی سیره امام علی(ع)
-
8.
مطالعۀ مردم شناختی فضاهای گردشگری فرهنگی خوراک(مورد مطالعه: شهرستان ارومیه)
نویسنده : اخوان، ابوالفضل ؛ سپهر، محمد همایون ؛ نویسنده مسئول : رشیدوش، وحید ؛
مجله : جامعه شناسی سیاسی ایران » تابستان 1399 - شماره 10 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 1113 تا 1140 )
کلیدواژه ها: خوراک مطالعۀ مردم شناختی فضاهای فرهنگی گردشگری گردشگری شهرستان ارومیه فرهنگی شهر انگور گردشگری فرهنگی بیدمشک عرق
-
9.
خوراک و تغذیه؛ جلوه گاهی از تاریخ فرهنگ دورۀ تیموریان
نویسنده : فیاض انوش، ابوالحسن ؛ اصلاحی، متین سادات ؛ نویسنده مسئول : اصلاحی، مهشید سادات ؛
مجله : پژوهش نامه تاریخ اجتماعی و اقتصادی » بهار و تابستان 1399، سال نهم - شماره 1 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (25 صفحه - از 217 تا 241 )
کلیدواژه ها: تغذیه تاریخ فرهنگ خوراک زیست اجتماعی. دوره تیموریان دوره تیموریان هـا دوره تیموری خانقاه بـه فرهنگ کـه
-
10.
آداب و عادات خوراک در عصر ساسانی
نویسنده مسئول : شاکری، سعید ؛ نویسنده : غضنفری، کلثوم ؛
مجله : جندی شاپور » تابستان 1397 - شماره 14 (24 صفحه - از 47 تا 70 )
کلیدواژه ها: مردم ساسانیان دربار دین زردشتی خوراک
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (4 مقاله)
- ب (4 مقاله)
- علمی-ترویجی (2 مقاله)
- الف (1 مقاله)
- د (1 مقاله)
- B (1 مقاله)