کلیدواژه Food / (73 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : موسایی، حاتم ؛ موحد، عبدالعزیز ؛ نویسنده مسئول : پوربختیار، غفار ؛
مجله:پژوهش های تاریخی»تابستان 1401 - شماره 54 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 57 تا 74 )
-
12.
نویسنده : جعفریان، رسول ؛
مجله:آینه پژوهش»خرداد و تیر 1401 - شماره 194 (18 صفحه - از 253 تا 270 )
کلیدواژه ها:ابن سینامزاجطب سنتیشاه سلیمان صفویگلابطبعغذادواعرقیاتماء اللحممیرزا اشرف
-
13.
نویسنده : محمودی، بهارک ؛
مجله:رهپویه هنرهای نمایشی»بهار 1401، دوره اول - شماره 3 (15 صفحه - از 65 تا 79 )
کلیدواژه ها:جنسیتطبقهسینمای ایرانپیوندهای اجتماعیغذاسفره ایرانی
-
14.
نویسنده : فیاضی، مریم سادات ؛
مجله:زبان شناسی اجتماعی»بهار 1401 - شماره 18 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 59 تا 70 )
-
15.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 55 تا 74 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فعال زیستیریزجلبک هاسیانوباکتری هامکمل غذایی سالم
-
16.
نویسنده : دلفانی بلوچ، فاطمه ؛
مجله:مطالعات هنر و زیباشناسی»زمستان 1400 - شماره 2 (7 صفحه - از 39 تا 45 )
کلیدواژه ها:جنسیتگراییخود و خوراکفمینیسمهنر
-
17.
نویسنده : فیاضی، مریم سادات ؛
مجله:زبان فارسی و گویش های ایرانی»پاییز و زمستان 1400 - شماره 12 رتبه ب (وزارت علوم (23 صفحه - از 265 تا 287 )
کلیدواژه ها:مثلخوراکیبدنمندیگویش گیلکیاستعارة مفهومیطرحوارههای تصوریهـاگیلکیخوراکیهاطرحبـهبـاگویشزبانکـه
-
18.
نویسنده : تیموری، فرشاد ؛ مختاری، ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : میرمیران، پروین ؛
مجله:قرآن و طب»پاییز 1400 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 14 تا 22 )
-
19.
نویسنده مسئول : حسن پور، حسینعلی ؛ نویسنده : طاهری، سیدمحمدرضا ؛ میکائیلی، فرامرز ؛
مجله:کاوش های مدیریت بازرگانی»پاییز و زمستان 1400 - شماره 26 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (35 صفحه - از 397 تا 431 )
کلیدواژه ها:فراابتکاریمحدودیت اپسیلون تقویت شدهاقلام فاسدشدنیزنجیرهتامینمواد غذائی
-
20.
نویسنده : حسن پور، حسینعلی ؛ طاهری، سیدمحمدرضا ؛ میکايیلی، فرامرز ؛ نویسنده مسئول : رضانژاد، رضا ؛
مجله:مدیریت زنجیره تامین»بهار 1400 - شماره 70 رتبه علمی-ترویجی (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 91 تا 105 )
کلیدواژه ها:کیفیتمواد غذاییماشین های یخچال دارمنجمدزنجیره تامین سرد
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (17 مقاله)
- ب (16 مقاله)
- الف (3 مقاله)
- علمی-ترویجی (3 مقاله)
- ج (2 مقاله)
- د (2 مقاله)
- B (2 مقاله)
- A+ (2 مقاله)
- C (1 مقاله)
- A (1 مقاله)