کلیدواژه Food Tourism / (19 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : حسین زاده، عرفانه ؛ قربانی نژاد، ریباز ؛ توکلان، علی ؛ نویسنده مسئول : شمس الدینی، علی ؛
مجله:روستا و توسعه پایدار فضا»زمستان 1402، دوره چهارم - شماره 4 رتبه ب (وزارت علوم (18 صفحه - از 114 تا 131 )
کلیدواژه ها:توسعه پایدارگردشگری خوراکروستاهای مازندرانمدلسازی تفسیری-ساختاری
-
2.
نویسنده : علی زاده جورکویه، ابراهیم ؛ شبگو منصف، سید محمود ؛ رحمتی غفرانی، یلدا ؛ نویسنده مسئول : دل افروز، نرگس ؛
مجله:مطالعات رفتار مصرف کننده»پاییز 1402، دوره دهم - شماره 3 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (23 صفحه - از 28 تا 50 )
کلیدواژه ها:گردشگرینظریه داده بنیادتمایلات رفتاریگردشگری غذا
-
3.
نویسنده مسئول : نصیری هنده خاله، اسماعیل ؛ نویسنده : احمدی، حسن ؛ اسمعیلی، فضل اله ؛ نظافت تکله، بهروز ؛
مجله:جغرافیا و توسعه»تابستان 1402- شماره 71 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 173 تا 192 )
کلیدواژه ها:توسعه گردشگریشرق گیلانفرصت کارآفرینیگردشگری خوراک
-
4.
نویسنده : Badihi، Seyed Alireza ؛ نویسنده مسئول : Asadian Ardakani، Faezeh ؛
مجله:Tourism, Culture and Spirituality»Summer and Autumn 2023,Volume 6, Nuber 1 رتبه ب (وزارت علوم (17 صفحه - از 231 تا 247 )
کلیدواژه ها:Fuzzy DEMATELBrandingFood Tourismcity of Shiraz
-
5.
نویسنده مسئول : بدیهی، سید علیرضا ؛ نویسنده : بیات، امید ؛ زارع، سعید ؛ بدیهی، سید محمود ؛
مجله:مطالعات آینده پژوهی و سیاستگذاری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (14 صفحه - از 52 تا 65 )
کلیدواژه ها:تحلیل محتواگردشگری خوراکبرند سازی
-
6.
نویسنده : فیروزی، محمدعلی ؛ سلطانی، زهرا ؛ فریسات، مهین ؛ نویسنده مسئول : گودرزی، مجید ؛
مجله:گردشگری شهری»زمستان 1401، دوره نهم - شماره 4 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (21 صفحه - از 65 تا 85 )
کلیدواژه ها:عوامل فرهنگیشهر اهوازگردشگری غذاعوامل محیطی- فیزیکیخیابان انوشه
-
7.
نویسنده مسئول : پورسعید، محمدمهدی ؛ نویسنده : کاظمی، مهدی ؛ طاهری آزاد، فاطمه ؛
مجله:گردشگری و توسعه»تابستان 1401 - شماره31 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 249 تا 262 )
کلیدواژه ها:تحلیل نظریاترستورانهای ایرانیسایت تریپ ادوایزرگردشگری غذا
-
8.
نویسنده مسئول : صادقی، حسین ؛ نویسنده : آقا زاده، محمد ؛
مجله:علوم زیست محیطی و دانش جغرافیا»بهار 1401 - شماره 4 (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:توسعه گردشگریگردشگری غذاگردشگریقمغذاهای بومی محلیاستان قمفرهنگتوسعهآبگوشت
-
9.
نویسنده مسئول : قنبری، ابوالفضل ؛ نویسنده : فاریابی، محمد ؛ عبدی دایلاری، خاطره ؛
مجله:پژوهش های جغرافیای انسانی»بهار 1401، دوره پنجاه و چهارم - شماره 1 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 115 تا 130 )
کلیدواژه ها:قیمتمکانشهر تبریزمحصولگردشگری غذاآمیختة بازاریابی (توزیعو ترفیع)حداقل مربعات جزئی (PLS-SEM)مدیران هتل ها و رستوران هاآمیختة بازاریابی (توزیع/ مکان
-
10.
نویسنده : یوسفی، فائزه ؛ بریمانی، فرامرز ؛ نویسنده مسئول : تبریزی، نازنین ؛
مجله:فضای جغرافیایی»بهار 1402 - شماره 81 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (22 صفحه - از 165 تا 186 )
کلیدواژه ها:محیط کلانگردشگری غذاویژگی های صنعتتوانمندی های بنگاه هابازار دنجشهر رشت