کلیدواژه Traditional Ice cream / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : جاهد خانیکی، غلامرضا ؛ نبی زاده نودهی، رامین ؛ عرب عامری، مجید ؛ میرزایی، مهدی ؛ فلاح، ملیحه ؛ جواهری، طیبه ؛ نویسنده مسئول : شیخ زاده، علیرضا ؛
مجله:دانش و تندرستی»بهار 1394 - شماره 33 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (6 صفحه - از 25 تا 30 )
کلیدواژه ها:دستگاهبخار آبنانوسيلبستني سنتيگندزداييبار ميکروبي Vapor, Nanosil, Traditional ice cream, Equipments, Disinfection, Microbial contaminationتجهیزات
-
2.
نویسنده : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
3.
نویسنده : اختلاط، مریم ؛ ظاهری پور، زهرا ؛ شکرریز، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایاستافیلوکوکوس آرئوساهوازآلودگیبستنیهای سنتیمیکروبی