کلیدواژه بستني سنتي / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رسولی، فاطمه ؛ برنجی، شیلا ؛ شهاب لواسانی، علیرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:اسپیرولیناروش سطح پاسخبستنی سنتیکربوکسیمتیلسلولز
-
2.
نویسنده : جاهد خانیکی، غلامرضا ؛ نبی زاده نودهی، رامین ؛ عرب عامری، مجید ؛ میرزایی، مهدی ؛ فلاح، ملیحه ؛ جواهری، طیبه ؛ نویسنده مسئول : شیخ زاده، علیرضا ؛
مجله:دانش و تندرستی»بهار 1394 - شماره 33 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (6 صفحه - از 25 تا 30 )
کلیدواژه ها:دستگاهبخار آبنانوسيلبستني سنتيگندزداييبار ميکروبي Vapor, Nanosil, Traditional ice cream, Equipments, Disinfection, Microbial contaminationتجهیزات
-
3.
نویسنده : انوری نژاد، مهوش ؛ میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:مراغهآلودگی میکروبیبستنی سنتیآلودگیشهر مراغهاشریشیا کولایبستنیهای سنتیبهداشت
-
4.
نویسنده : ملاعباس زاده، حامد ؛ ملازاده، مسعود ؛ حاجی زاده، نادر ؛ محمدزاده قشلاقی، نادر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:اشریشیاکلیبستنی سنتیالگوی مقاومت آنتی بیوتیکیخویشهرستان خویسیپروفلوکساسین
-
5.
نویسنده : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
6.
نویسنده : اختلاط، مریم ؛ ظاهری پور، زهرا ؛ شکرریز، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:اهوازبستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایاستافیلوکوکوس آرئوسآلودگیبستنیهای سنتیمیکروبی
-
7.
نویسنده : صادری اسکویی، حشمت ؛ توکلی، افسانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (6 صفحه - از 37 تا 42 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرم مدفوعیانتروکوکتبریزآلودگیکلیفرمهای مدفوعی