بهار 1391 - شماره 5
-
نویسنده : حسن زاد آذر، حسن ؛ عبدالهی، رضا ؛ حاج قلی زاده، قادر ؛ دلیر راد، محمد ؛ مهدی زاده، تورج ؛
(10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:بستنی سنتیکلیفرماشریشیاکولایآلودگی باکتریاییاستافیلوکوکوسوس اورئوسآلودگیباکتریارومیهبستنیهای سنتی
-
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ جعفریان، محسن ؛ شاکریان، امیر ؛ کجبافی، محمد ؛
(8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:برنجالایزااکراتوکسین Aتوکسینهای قارچیتوکسین
-
نویسنده : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
(12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید
-
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛ رضویلر، ودود ؛
(10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:مسمومیت هیستامینیماهی هوورباکتری های مولد هیستامیناندازه گیری هیستامینهیستامین
-
نویسنده : محمدی، مرتضی ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛ پورفلاح، زهرا ؛
(12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:ظرفیت آنتیاکسیدانیترکیبات فنولیخرمالوعصارهآنتیاکسیدانی
-
نویسنده : اعظمی، لیلا ؛ باباپور، علیرضا ؛ قره چاهی، میثم ؛
(12 صفحه - از 63 تا 74 )
کلیدواژه ها:عصاره آبی زعفرانباکتریهای بیماریزای غذاییحداقل غلظت ممانعتکنندهعصارهباکتری
-
نویسنده : شاکریان، امیر ؛ صوابی اصفهانی، گلی ؛
(7 صفحه - از 75 تا 81 )
کلیدواژه ها:الایزاملامینشیرخشک نوزادانشیر خشک نوزادانIslamic Azad UniversityFood