تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2
-
نویسنده : کلاته سیفری، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
(16 صفحه - از 1 تا 16 )
کلیدواژه ها:اجزای غذای«حلال»پروتئینهای گیاهیاصلاح آنزیمی و شیمیایی
-
نویسنده مسئول : احمدی، محمد ؛
(8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:چالشهاجهانی سازیفرصت هاگوشت قرمزحلالنقاط ضعف و قوت
-
نویسنده : جعفری، ریحانه ؛ تقوی، نفیسه سادات ؛ نویسنده مسئول : خسروی دارانی، کیانوش ؛
(7 صفحه - از 33 تا 39 )
کلیدواژه ها:اتانولحلالکامبوچانوشیدنی تخمیری
-
نویسنده مسئول : شکری، انعام ؛ نویسنده : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
(12 صفحه - از 40 تا 51 )
کلیدواژه ها:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکرد
-
نویسنده : بالیچلندر، فرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
(8 صفحه - از 52 تا 59 )
کلیدواژه ها:حلالآنالیزروغن و چربی
-
نویسنده : گلستانهزاده، نسیم ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
(17 صفحه - از 60 تا 76 )
کلیدواژه ها:غذای حلالپسماندهای غذاییبازیافت پسماندها
-
نویسنده : ابن التراب، سید محمد علی ؛ وفامهر، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : صحرائی، فرشته ؛
(12 صفحه - از 77 تا 88 )
کلیدواژه ها:ژلاتینواکنش زنجیرهای پلیمرازغذای حلالپروتئیندئوکسی ریبونوکلئیک اسید