-
1.
نویسنده : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورزاسیدهای چربماهیSDS
-
2.
نویسنده : حسینیشکرابی، سیدپژمان ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابولقاسم ؛ ولینسب، تورج ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سیدابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:ترکیب شیمیاییالکتروفورزالگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاه
-
3.
نویسنده : پرچمی نژاد، فهیمه ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ تفویضی، فرزانه ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:سوسیسشناسایی تقلبات PCR
-
4.
نویسنده : حسینی، سیدابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ دلفان آذری، فاطمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیهمبرگراسانس میخک