کلیدواژه الکتروفورز / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : حسینیشکرابی، سیدپژمان ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابولقاسم ؛ ولینسب، تورج ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سیدابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورز
-
2.
نویسنده : امیری، مطهره سادات ؛ خیام باشی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 47 تا 60 )
کلیدواژه ها:استخراجالکتروفورزسلولازمولتی آنزیمشناسایی پروتئین
-
3.
نویسنده : محمودی، رزاق ؛ حسین زاده، محمد سعید ؛ صفری، ابراهیم ؛ موسوی، میر حسن ؛ زراع، پیمان ؛ فخری، امید ؛ فرشی، یاشار ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:الکتروفورزپروتئینسفیده تخم مرغلیزر موج پیوسته
-
4.
نویسنده : حسینی، سیدابرهیم ؛ حاجی باقر نائینی، شیرین ؛ بهمدی، هما ؛ پژند، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 9 تا 18 )
کلیدواژه ها:الکتروفورزسوریمیگوشت طیوراستخوانگیری شده بطور مکانیکی (MDPM)شستشومحلولچربی
-
5.
نویسنده : حسینی شکرابی، سید پژمان ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ سلطانی، مهدی ؛ کمالی، ابوالقاسم ؛ ولی نسب، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:الگوی اسیدهای چربماهی شوریده دهان سیاهترکیب شیمیاییالکتروفورزاسیدهای چربماهیSDS