کلیدواژه اثر ضدميكروبي / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
2.
نویسنده : بخش آبادی، ندا ؛ بشارتی، رضا ؛ طهماسبی، حمزه علی ؛
مجله:دانش و تندرستی»زمستان 1394 - شماره 36 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (5 صفحه - از 1 تا 5 )
کلیدواژه ها:گل محمدیعصارهآلوئ هورااثر ضدمیکروبیاشریشیاکلی
-
3.
نویسنده : عباس والی، مریم ؛ اسماعیلی کوتمهر، محمود ؛ مشتاقی، حمدالله ؛ اسکندری، محمدهادی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیباسیلوس سرئوسمهار رشدبرگ زیتون
-
4.
نویسنده : حسینی، سیدابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ دلفان آذری، فاطمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیهمبرگراسانس میخک
-
5.
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
-
6.
نویسنده : شریعتی، امیر ؛ پردلی، حمیدرضا ؛ خادمیان، آیناز ؛ کیائی، الهه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (6 صفحه - از 42 تا 47 )
کلیدواژه ها:خرمااثر ضد میکروبیاستافیلوکوکوس اورئوسمقاومت چند دارویی