کلمة المفتاح روغن كانولا / (5 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : نیک زاد، نسیم ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اکبری ادرگانی، بهروز ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ كاتب مسؤول : قوامی، مهرداد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیوروغن کانولاروغن کنجداسید چربسرخ کردن عمیقرنسیمتروغن مخصوص سرخ کردنی
-
2.
مؤلف : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 21 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونروغن کانولاپایداری روغنروغن قالب
-
3.
مؤلف : آشفته، محمد ؛ قوامی، مهرداد ؛ قراچورلو، مریم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (15 صفحة - من 113 إلی 127 )
الکلمات المفتاحية:اینتراستریفیکاسیون شیمیاییروغن کانولاویژگی های فیزیکوشیمیاییپالم استئارینچربی های بدون ترانس
-
4.
مؤلف : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحة - من 39 إلی 50 )
الکلمات المفتاحية:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون
-
5.
مؤلف : موسوی خانقاه، امین ؛ میرزایی، مریم ؛ شعیبی، شهرام ؛ قراچورلو، مریم ؛ شهرستانی، مرتضی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:شاخص های کیفیروغن آفتابگردانترکیب اسیدهای چربروغن کانولاشرایط مختلفبسته بندی PET