Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 3 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 4 |
Language (Article count) |
---|
Persian 4 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 3 |
-
1.
Writer : براتی، آنا ؛ محمدی ثانی، علی ؛ یاورمنش، مسعود ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 13 to 24 )
Keywords:اسانسحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره اسکروفولاریا خراسانیکاMBCEssential OilMICExtractاستافیلوکوکوس اورئوسگیاهباکتری
-
2.
Writer : حاتمی، ثمانه ؛ یاورمنش، مسعود ؛ محمدی ثانی، علی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (12 page(s) - From 1 to 12 )
Keywords:حداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیروغن کرچکانتشار دیسکminimum inhibitory concentrationOil castor from Ricinus Communis LMinimum Bactericidal ConcentrationDisc diffusion
-
3.
Writer : مهرزاد، سمیه السادات ؛ محمدی ثانی، علی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (16 page(s) - From 85 to 100 )
Keywords:ضایعات1-متیل سیکلوپروپنگوجه فرنگیخصوصیات فیزیکوشیمیاییWastePhysicochemical PropertiesTomatoMCP1
-
4.
Writer : ابدالی تکلو، ایمان ؛ محمدی ثانی، علی ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (8 page(s) - From 11 to 18 )
Keywords:ملح زداییآفلاتوکسین M1کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاپودر آب پنیرHigh Performance Liquid ChromatographyAflatoxin M1Whey PowderDemineralization