keyword Ice cream / (4 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : خاتمی، افشین ؛ Corresponding Author : موثق، محمدحسین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 Ranking A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 61 to 69 )
Keywords:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیکHigh-performance liquid chromatographyAntibioticIce creamMilkTehran
-
2.
Writer : روح زاده، سروه ؛ Corresponding Author : بهرامیان، سمیرا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 Ranking A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 109 to 117 )
Keywords:پروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورابستنیIce creamLactobacillus plantarumAloe vera gelprobiotics
-
3.
Writer : حبیبی، پریسا ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ خدائیان چگنی، فرامرز ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 page(s) - From 59 to 70 )
Keywords:بافتبستنیروغن گردورئولوژیکفیرانRheologyKefiranWalnut OilIce creamtexture
-
4.
Writer : گلستانی، مژده ؛ پوراحمد، رضوان ؛ مهدوی عادلی، حمیدرضا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (8 page(s) - From 25 to 32 )
Keywords:بستنیاینولینتخمیریغیرتخمیریسین بیوتیکSynbioticnonFermentedInulinIce cream