keyword Lactobacillus / (4 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : امیدی، احسان ؛
Journal:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (18 page(s) - From 260 to 277 )
Keywords:پروبیوتیکبیوفیلمEscherichia coliعفونت ادراریLactobacillus
-
2.
Writer : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ Corresponding Author : آریایی، پیمان ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 35 to 45 )
Keywords:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیلStaphylococcus aureusLactobacillusBiosurfactanthydroxyl
-
3.
Writer : زینالی، فریبا ؛ علی عباسی، ندا ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 Ranking A+ (Azad University/ISC (11 page(s) - From 51 to 61 )
Keywords:گوشت مرغلاکتوباسیلوساتیلن دیامین تترااستیک اسیدEDTAChicken meatLactobacillus
-
4.
Writer : حسنی، مریم ؛ مرتضوی، سید علی ؛ حسنی، مهدیه ؛ احمدی کمازانی، ندا ؛ قطبی، معصومه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (9 page(s) - From 99 to 107 )
Keywords:LactobacillusAutolytic ActivityProteolytic activityTraditional Sangesar Cow CheeseTraditional Sangesar Sheep Cheese