keyword Sensory Evaluation / (3 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ Corresponding Author : هنرور، مسعود ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 Ranking A (Azad University (9 page(s) - From 101 to 109 )
Keywords:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای"brown sugar""calorie""cookies""sensory evaluation""stevia"
-
2.
Writer : لطفی، انوشه ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ Corresponding Author : اسفندیاری، چنگیز ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 Ranking A (Azad University (18 page(s) - From 37 to 54 )
Keywords:فارینوگرافاکستنسوگرافارزیابی حسینشاسته مقاومنان بربریPhysicochemical PropertiesExtensographFarinographSensory EvaluationResistant starchBarberry Bread
-
3.
Writer : F. Zayan، Abeer ؛ A. Zaki، Shafika ؛ M. Nagi، Hala ؛ S. Abd-Elsalam، Amira ؛
Journal:بحوث التربية النوعية»السنة 2018، ینایر - العدد 49 (17 page(s) - From 1 to 17 )
Keywords:chemical compositionSensory EvaluationWater activityCroissantspreadable tofumicrobiological examination