مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
-
1.
نویسنده : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردن
-
2.
نویسنده : گیاهی، الهام ؛ کرامت، جواد ؛ جهادی، مهشید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (6 صفحه - از 29 تا 34 )
کلیدواژه ها:رفلاکسهمیسلولازاولتراسونیکشیرینبیان
-
3.
نویسنده : قادرمزی، رضا ؛ کرامت، جواد ؛ گلی، سید امیر حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:SageEdible filmHydroxypropylmethylcellulose
-
4.
نویسنده : خسروی، یزدان ؛ کرامت، جواد ؛ حسینی، ابراهیم ؛ کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ محمودی، الهام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحه - از 73 تا 80 )
کلیدواژه ها:Functional PropertiesFoam StabilityOil AdsorptionProtein BansWater Adsorption
-
5.
نویسنده : اعرابی، فریناز ؛ کرامت، جواد ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ امین افشار، مهدی ؛ صادقیان، غلامحسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (12 صفحه - از 51 تا 62 )
کلیدواژه ها:دماآکربلامیدبیسکویتساکارزقند اینورت
-
6.
نویسنده : فروغی، مرجان ؛ کرامت، جواد ؛ هاشمی روان، مهناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:سوسیسفیبررژیمی سیب زمینیویژگیهای ارگانولپتیکی