-
1.
نویسنده : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 25 تا 36 )
کلیدواژه ها:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
نویسنده : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 25 تا 36 )
کلیدواژه ها:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب