کلیدواژه پروتئين آب پنير / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 25 تا 36 )
کلیدواژه ها:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
-
2.
نویسنده : رمضانی، امید ؛ جلیلزاده، عباس ؛ حصاری، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:ماندگاریپنیر سفیدپوشش خوراکیپروتئین آبپنیرناتامایسین
-
3.
نویسنده : مطلبی، عباسعلی ؛ حسن ذاتی رستمی، آتنا ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سلطانی، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:پروتئین آب پنیرفیلم و پوشش خوراکیماهی کیلکا