مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 25 تا 36 )
کلیدواژه ها:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
-
2.
نویسنده : رستم آبادی، حدیث ؛ جوینده، حسین ؛ حجتی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 85 تا 96 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیبافتریزساختارپنیر فراپالوده