کلیدواژه صنایع غذایی / (124 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
31.
نویسنده : کزازی، ابوالفضل ؛ بیرامی، ثریا ؛ نویسنده مسئول : خانی، امیر محمد ؛
مجله:مطالعات مدیریت صنعتی»پاییز 1400 - شماره 62 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (31 صفحه - از 68 تا 98 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییعملکرد عملیاتیمدیریت کیفیت زنجیره تامینعملکرد نوآوریقابلیت های مدیریت کیفیت زنجیره تامین
-
32.
نویسنده : باقری، نگار ؛ والمحمدی، چنگیز ؛ نویسنده مسئول : حدادی هرندی، علی اکبر ؛
مجله:دانشنامه تحول دیجیتال»پاییز 1400 - شماره 3 (26 صفحه - از 2 تا 27 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییمدل بلوغتصمیم گیری چندمعیارهتحول دیجیتالDANP فازی
-
33.
نویسنده : الهیاری، میثم ؛ حسینی، میرزا حسن ؛ پرهیزگار، محمد مهدی ؛ نویسنده مسئول : وظیفه دوست، حسین ؛
مجله:مدیریت برند»تابستان 1400 - شماره 26 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (29 صفحه - از 191 تا 219 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییرویکرد ترکیبیتحلیل محتوای کیفیبرند ملیهـا
-
34.
نویسنده : محمدی، محمدرضا ؛
مجله:رویکردهای پژوهشی نو در علوم مدیریت»بهار 1400 - شماره 25 (12 صفحه - از 217 تا 228 )
کلیدواژه ها:تعهد برندﺗﺼﻮﯾﺮ ﺑﺮﻧﺪاﮔﺎه ﺷﺪن از ﺑﺮﻧﺪﺗﺒﻠﯿﻐﺎت ﺷﻔﺎﻫﯽﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ
-
35.
نویسنده : صفایی کنجین، منیژه ؛ کاملی، محمد جواد ؛ نویسنده مسئول : سید نقوی، میرعلی ؛
مجله:پژوهشنامهی مدیریت اجرایی»بهار و تابستان 1400، سال سیزدهم - شماره 25 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 193 تا 208 )
کلیدواژه ها:توسعهصنایع غذاییکارآفرینیکسبوکارهای خانگیویژگیهای شبکه اجتماعی
-
36.
نویسنده : عزیزی، علی ؛
مجله:پژوهش های نوین علوم مهندسی»بهار 1400 - شماره 33 (جلد دوم) (10 صفحه - از 37 تا 46 )
کلیدواژه ها:صنایع غذایینانوالیافالکتروریزپوشانیکپسولالکترواستاتیکی
-
37.
نویسنده مسئول : دباغ، رحیم ؛ نویسنده : سلطان محمدی، محمد ؛
مجله:بررسی های بازرگانی»فروردین و اردیبهشت 1400- شماره 106 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 25 تا 39 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییتولید پایداربرنامه ریزی ترجیحات فازی
-
38.
نویسنده : کاظمیان، مینا ؛ فیض، داود ؛ نویسنده مسئول : شفیعی نیک آبادی، محسن ؛
مجله:مدیریت بازرگانی»زمستان 1399، دوره دوازدهم - شماره 4 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (27 صفحه - از 838 تا 864 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییآیندهپژوهیسناریونگاریصنعت بستهبندینرمافزار Scenario Wizardصنعت بستهبندی مواد غذاییصنعت بسـته بنـدی مواد غذاییعدم قطعیتآینده
-
39.
نویسنده : شمسی، یوسف ؛ ایرانزاده، سلیمان ؛ نویسنده مسئول : تقی زاده، هوشنگ ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»زمستان 1399 - شماره 112 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (30 صفحه - از 207 تا 236 )
کلیدواژه ها:صنایع غذاییمدلسازی ساختاری- تفسیریانعطافپذیری تولید
-
40.
نویسنده : برزگری اردکانی، محسن ؛ بامداد صوفی، جهانیار ؛ طباطبائیان، سیدحبیب اله ؛ نویسنده مسئول : کزازی، ابوالفضل ؛
مجله:کاوش های مدیریت بازرگانی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 24 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (21 صفحه - از 489 تا 509 )
کلیدواژه ها:صنایع غذایینوآوریفازیمحصولات فراسودمندنگاشت شناختیمؤلفهصادرات
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (27 مقاله)
- ب (27 مقاله)
- الف (8 مقاله)
- علمی-ترویجی (4 مقاله)
- د (1 مقاله)
سطح برگزاری همایش
- همایش بین المللی (3 مقاله)
- همایش ملی (1 مقاله)