کلیدواژه جايگزين چربي / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
2.
نویسنده : مهستی، پیمان ؛ امیری، صدیقه ؛ رادی، محسن ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:اتصالات عرضیاصلاح نشاستهجایگزین چربیخامه کم چربنشاسته ذرت