کلیدواژه ليپوليز / (8 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : آقاپور، علیرضا ؛ احمدی زاد، سجاد ؛ باسامی، مینو ؛ نویسنده مسئول : دولت آبادی، پروانه ؛
مجله:مطالعات کاربردی تندرستی در فیزیولوژی ورزش»پاییز و زمستان 1401 - شماره 17 رتبه ب (وزارت علوم (8 صفحه - از 64 تا 71 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون چربیفعالیت تناوبیلیپولیزفعالیت تداومی
-
2.
نویسنده : تاتارو، بانیپال ؛ احمدی زاد، سجاد ؛ نویسنده مسئول : باسامی، مینو ؛
مجله:سوخت و ساز و فعالیت ورزشی»پاییز و زمستان 1398 - شماره 18 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 105 تا 116 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون کربوهیدراتاکسیداسیون چربیفعالیت ورزشی تناوبیلیپولیزال- آرژنین
-
3.
نویسنده : جوینده، حسین ؛ دانش، عرفان ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:لیپولیزآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئولیزایزوله پروتئینی آب پنیرپنیر سفید آب نمکی کم چرب
-
4.
نویسنده : باسامی، مینو ؛ احمدی زاد، سجاد ؛ هاتفی، سایه ؛
مجله:علوم زیستی ورزشی»پاییز 1396، دوره نهم - شماره 3 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 383 تا 398 )
کلیدواژه ها:فعالیت تناوبیلیپولیزاکسیداسیون چربی فعالیت بالاتنهفعالیت پایین تنه
-
5.
نویسنده : خدامرادی، آرش ؛ طالبی گرکانی، الهه ؛ میر محمد رضایی، فرشته ؛ فتحی، رزیتا ؛
مجله:سوخت و ساز و فعالیت ورزشی»بهار و تابستان 1396 - شماره 13 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (17 صفحه - از 21 تا 37 )
کلیدواژه ها:لیپولیزتمرین مقاومتی فزآیندهلیپاز حساس به هورمونپری لیپینگیرنده x کبدی-آلفا
-
6.
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
نویسنده : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
-
7.
نویسنده : باسامی، مینو ؛ ابراهیم، خسرو ؛ کلاهدوزی، سرکوت ؛
مجله:فیزیولوژی ورزشی»بهار 1392 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 29 تا 46 )
کلیدواژه ها:فعالیت هوازیفعالیت مقاومتیاکسیداسیون سوبسترالیپولیزفعالیت استقامتیهایپرتروفیغلظتانسولین
-
8.
نویسنده : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- ب (3 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)