پاییز 1393 - شماره 44
-
اثر افزودن آنزیم لیپاز بر پیشرفت لیپولیز و خصوصیات میکروبی پنیر سنتی (سفید آب نمکی) و فتای فراپالایش
نویسنده : یزدان پناه، صدیقه ؛ احسانی، محمد رضا ؛ میزانی، مریم ؛
(12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:لیپولیزخصوصیات میکروبیپنیررسیدناینکپسوله کردن
-
نویسنده : حبیبی نجفی، محمد باقر ؛ حسینی، فرشته ؛ فرهوش، رضا ؛
(6 صفحه - از 17 تا 22 )
کلیدواژه ها:مایونزسالمونلا انتریتیدیسآناتوضدباکتریایی
-
نویسنده : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
(10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:کریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگراشکرفنل
-
نویسنده : یوسفی، قاسم ؛ صادقی، سعید ؛ کرمی، زهره ؛ امام جمعه، زهرا ؛ جوکی، محمد ؛
(12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:ماندگاریخصوصیات کیفیاتمسفر تعدیل یافتهمیوه تمشک
-
نویسنده : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
(10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیر
-
نویسنده : عبدوسی، وحید ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ نائینی، محمد رضا ؛
(8 صفحه - از 67 تا 74 )
کلیدواژه ها:پوترسینعمر پس از برداشتگیلاساسپرمیدینپلی آمینها
-
نویسنده : کاشانی نژاد، مهدی ؛
(8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:کلرید کلسیمویسکوزیتهکلرید سدیمهیدروکلوئید
-
نویسنده : دیدار، زهره ؛
(6 صفحه - از 83 تا 88 )
کلیدواژه ها:باسیلوس سرئوساسید لاکتیک باکتریهاتمپهجو دوسر
-
نویسنده : قراچورلو، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قوامی، مهرداد ؛ حسینی، سپیده ؛
(23 صفحه - از 89 تا 111 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانمهار رادیکالانتقال اتم هیدوژنانتقال الکترونظرفیت احیاکنندگی