کلیدواژه Chitosan / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : رسولی جوکار، الهه ؛ نویسنده مسئول : شاملو کاظمی، سعید ؛
مجله:علوم زیستی ورزشی»بهار 1402، دوره پانزدهم - شماره 1 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 33 تا 46 )
کلیدواژه ها:فشار خونتمرین ترکیبیپروفایل لیپیدیچیتوزان
-
2.
نویسنده : نبیان، علی ؛ امیری، محمد جواد ؛ نویسنده مسئول : مهردادی، ناصر ؛
مجله:محیط شناسی»بهار 1402، دوره چهل و نهم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (17 صفحه - از 53 تا 69 )
کلیدواژه ها:جذبکیتوساناکسید دوتایی آمین دار شدهروش کستینگنانوهیبرید
-
3.
نویسنده : باران زهی، طیبه ؛ دهستانی، مریم ؛ جعفری، اعظم ؛ نویسنده مسئول : غلام نژاد، جلال ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (13 صفحه - از 47 تا 59 )
کلیدواژه ها:پوشش گیاهیپرتقالکیتوزانعصارههای گیاهی
-
4.
نویسنده : محمدی نژاد، الهام ؛ عالیشاهی، علیرضا ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ میرصادقی، حجت ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
-
5.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛ رادمهر، بهراد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغکیتوزانشمارش کلی میکروبیشمارش کلی فرممواد ازته فرار
-
6.
نویسنده : مرادی، مریم ؛ حاجی ملاحسینی، مصطفی ؛
مجله:پژوهنده»آذر و دی 1394 - شماره 107 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (9 صفحه - از 240 تا 248 )
کلیدواژه ها:کیتوسانChitosanکیتینلیشمانیا ماژورادجوانتAdjuvant
-
7.
نویسنده : خلیلی، ملیحه ؛ عابدی، محمد ؛ سالار آملی، حسین ؛ مظفری، سید احمد ؛
مجله:مهندسی و مدیریت انرژی»پاییز 1394، سال پنجم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (6 صفحه - از 30 تا 35 )
کلیدواژه ها:کربوکسی متیل سلولزسلول خورشیدی حساس شده با رنگکیتوسانالکترولیت ژلیChitosan
- 8.
-
9.
نویسنده : مقصودلو، یحیی ؛ مقصودلو، عاطفه ؛ خمیری، مرتضی ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:ChitosanPistachioAntioxidant activityAntifungal ActivityMoisture AbsorptionOrganoleptic Characteristics
-
10.
نویسنده : جیرانی خامنه، مریم ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای شیمیاییفساد میکروبیآب پرتقالکیتوزانمیکروبیآببریکس