کلیدواژه Lactobacillus / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : امیدی، احسان ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (18 صفحه - از 260 تا 277 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکبیوفیلمEscherichia coliعفونت ادراریLactobacillus
-
2.
نویسنده : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 35 تا 45 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
3.
نویسنده : زینالی، فریبا ؛ علی عباسی، ندا ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 51 تا 61 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغلاکتوباسیلوساتیلن دیامین تترااستیک اسید
-
4.
نویسنده : حسنی، مریم ؛ مرتضوی، سید علی ؛ حسنی، مهدیه ؛ احمدی کمازانی، ندا ؛ قطبی، معصومه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (9 صفحه - از 99 تا 107 )
کلیدواژه ها:LactobacillusAutolytic ActivityProteolytic activityTraditional Sangesar Cow CheeseTraditional Sangesar Sheep Cheese