مرتضوی، سید علی/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
علوم تربیتی 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : مهجوریان، عباس ؛ سعیدی اصل، محمدرضا ؛ رضایی، مسعود ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1397 - شماره 31 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 57 تا 72 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسایتوژنزفعالیت ضدمیکروبیکولاژنفیلم زیست تخریبپذیر پروتیینیژلاتین فلس ماهی سفید
-
2.
نویسنده : ناجی، محمد هادی ؛ شهیدی، فخری ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اسکندری، هادی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 73 تا 84 )
کلیدواژه ها:گاز کروماتوگرافیاسید چربپاستوریزهمتیل استر
-
3.
نویسنده : حسنی، مریم ؛ مرتضوی، سید علی ؛ حسنی، مهدیه ؛ احمدی کمازانی، ندا ؛ قطبی، معصومه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (9 صفحه - از 99 تا 107 )
کلیدواژه ها:LactobacillusAutolytic ActivityProteolytic activityTraditional Sangesar Cow CheeseTraditional Sangesar Sheep Cheese
-
4.
نویسنده : یعقوبی، ابوالقاسم ؛ محققی، حسین ؛ عرفانی، نصر الله ؛ مرتضوی، سید علی ؛
مجله:ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی»بهار و تابستان 1390، دوره اول - شماره 2 ISC (18 صفحه - از 133 تا 150 )
کلیدواژه ها:اسکمپرتفکر خلاقبارش فکریسینکتیکسخود پندارهخلاقیتبارش