-
1.
نویسنده : کرمی، زهره ؛ یوسفی، قاسم ؛ علیپور نجمی، محمد ؛ امام جمعه، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخاولتراسونیکاستخراج روغنشاهدانه
-
2.
نویسنده : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی
-
3.
نویسنده : یوسفی، قاسم ؛ صادقی، سعید ؛ کرمی، زهره ؛ امام جمعه، زهرا ؛ جوکی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:اتمسفر تعدیل یافتهمیوه تمشکماندگاریخصوصیات کیفی