-
1.
نویسنده : میرپوریان، سیده بهاره ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 101 تا 109 )
کلیدواژه ها:ارزیابی حسیاستویاکلوچهکالریشکر قهوه ای
-
2.
نویسنده : هنرور، مسعود ؛ فرهادیان، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (14 صفحه - از 45 تا 58 )
کلیدواژه ها:کیفیت عسلتقلبشربت گلوکز
-
3.
نویسنده : بهرامی، محمد عرفان ؛ هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 49 تا 62 )
کلیدواژه ها:چغندرقندشرایط اقلیمیارزش تکنولوژیکیزمان برداشت
-
4.
نویسنده : صحرائی، فایزه ؛ بهرامی، محمد عرفان ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:شکرآسپاراژیناکریل آمیدشربت غلیظ
-
5.
نویسنده : فیاض، یاسمین ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:کشت هتروتروفضایعات کشاورزی و صنایع غذاییجلبک
-
6.
نویسنده : متقی، محمدمهدی ؛ هنرور، مسعود ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ مهربانی، میترا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (6 صفحه - از 61 تا 66 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیاستخراج فاز جامدآشکارساز یونش شعلهآکریلآمیدنان سنتی
-
7.
نویسنده : نوریان، فهیمه ؛ هنرور، مسعود ؛
همایش:مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی»مجموعه مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی (10 صفحه - از 1915 تا 1924 )
کلیدواژه ها:فراسودمند پروبیوتیک پری بیوتیک سین بیوتیک
-
8.
نویسنده : فیاض، یاسمین ؛ مورکی، نرگس ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:مایکروویواستخراجترکیبات آنتیاکسیدانیCaulerpa sertularioides
-
9.
نویسنده : دریکوند، فرزانه ؛ قوامی، مهرداد ؛ قنادیان، مصطفی ؛ نویسنده مسئول : هنرور، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 27 تا 34 )
کلیدواژه ها:ترکیبات شیمیاییترهالوزکربوهیدراتمان شکر تیغال (Trehala manna>
-
10.
نویسنده : هنرور، مسعود ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ کریمی، خاطره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:بتالایزرضریب استحصالکیفیت تکنولوژیکیناخالصی