-
1.
نویسنده : علیبابایی، مهشید ؛ خواجهرحیمی، امیراقبال ؛ نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 1 تا 20 )
کلیدواژه ها:محصولات غذاییافزایش ماندگاریسیانوباکتریهاریزجلبکها
-
2.
نویسنده : نوروزی، بهاره ؛ خشنود، نگین ؛ سوری، سارا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (22 صفحه - از 299 تا 320 )
کلیدواژه ها:بیوتکنولوژینانوذراتسیانوباکتریهادست کاری ژنتیکی سیانوباکتریها
-
3.
نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛ نویسنده : بودلایی، حسن ؛
مجله:مدیریت سازمان های دولتی»پاییز 1400 - شماره 36 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 67 تا 82 )
کلیدواژه ها:مدیریت منابع انسانینسلتفاوت نسلیداوطلبموسسه خیریه
-
4.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 99 تا 118 )
کلیدواژه ها:سیانوباکتریهامحصولات فعال زیستیریز جلبکهاترکیبات توکسیک
-
5.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 55 تا 74 )
کلیدواژه ها:ریزجلبک هاسیانوباکتری هامکمل غذایی سالمترکیبات فعال زیستی
-
6.
نویسنده : اهری، حامد ؛ سهرابی حقدوست، نکیسا ؛ نوروزی، بهاره ؛ عطایی، مریم ؛ نویسنده مسئول : علی انوار، سیدامیر ؛
مجله:مطالعات قرآنی»زمستان 1399 - شماره 44 رتبه B (دانشگاه آزاد/ISC (27 صفحه - از 427 تا 453 )
کلیدواژه ها:علوم اجتماعیبازارهای جهانیجسمسلامتیغذای حلالحـلالبـههـااسلامیمواد غذاییحرامیـادین