مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 5 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
-
1.
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
2.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 55 تا 74 )
کلیدواژه ها:ریزجلبک هاسیانوباکتری هامکمل غذایی سالمترکیبات فعال زیستی
-
3.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : نوروزی، بهاره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 99 تا 118 )
کلیدواژه ها:سیانوباکتریهامحصولات فعال زیستیریز جلبکهاترکیبات توکسیک
-
4.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی مغانجوقی، عباسعلی ؛ اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحه - از 73 تا 86 )
کلیدواژه ها:شبیه سازیجرم باکتریسالمونلا تایفیمیکروکانتکتنانو بیوسنسور
-
5.
نویسنده : محمدی، حامد ؛ انوار، سید امیر علی ؛ قجربیگی، پیمان ؛ اهری، حامد ؛ طوماری، ایرج ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحه - از 75 تا 86 )
کلیدواژه ها:NanoBreadSilvermoldStorage Periods