-
1.
نویسنده : نوروز حقی نوبیجاری، اکرم ؛ شاکریان، امیر ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 19 تا 28 )
کلیدواژه ها:گیلانشیرگاوکوکسیلا بورنتیnested PCR
-
2.
نویسنده : اردلانی، سمیه ؛ کریم، گیتی ؛ پوراحمد، رضوان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:شیرتقلبهدایت الکتریکیاندازه گیری سود
-
3.
نویسنده : ابراهیمی اصل، سعیده ؛ سلطلنی چپه زاد، علی ؛ جوادی، افشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:شیرزمان ماندگارینانوکامپوزیت: بستهبندینانو ذرات مس
-
4.
نویسنده : جهاندیده، فرهاد ؛ حسین زاده، سمیه ؛ نویسنده مسئول : شایق، جلال ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:شیربیوفیلماستافیلوکوکوس اورئوسپلاسمای سرد اتمسفریتخلیه سد دیالکتریک
-
5.
نویسنده : بصیری، سارا ؛ رشیدی، حسین ؛ صادقی، سمیه ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 23 تا 31 )
کلیدواژه ها:شیرالایزاHPLCآفلاتوکسین M1
-
6.
نویسنده : حشمدار راوری، فاطمه ؛ یاسینی اردکانی، سید علی ؛ حکمتی مقدم، سیدحسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 73 تا 86 )
کلیدواژه ها:شیرپلیمرنانوذرات نشاستهنانوذرات سلولزآلیسینبیوفیلم
-
7.
نویسنده : خاتمی، افشین ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
-
8.
نویسنده : جعفری، سعید ؛ دهقانی، محمد ؛ قرشی، الهام ؛ نصیری زاده، نوید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 85 تا 101 )
کلیدواژه ها:حذفشیرپلیمر قالب مولکولیاکسی تتراسایکلین