بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : سرلک، زهرا ؛ گراوند، فرهاد ؛ حسینی، محمدیار ؛ روحی، میلاد ؛
(14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:دوغروششناسی سطح پاسخعرق نعناافشره لیمو ترشپودر
-
مؤلف : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
(12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
مؤلف : یوسفی، شیما ؛
(14 صفحة - من 31 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانیآنتی اکسیدانروش سطح پاسخ
-
مؤلف : پورعابدین، مهسا ؛ اعرابی، اعظم ؛
(10 صفحة - من 45 إلی 54 )
-
مؤلف : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
(8 صفحة - من 55 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:حلالعصارهفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرماکنار
-
مؤلف : خراسانی، مونا ؛ صالحی فر، مانیا ؛ میرزایی، مهتا ؛
(14 صفحة - من 63 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:نان تستاسید فیتیکآرد چاودارمواد عمل آورنده
-
مؤلف : آتشک، سیروان ؛ محمدزاده، سعید ؛
(10 صفحة - من 77 إلی 86 )
الکلمات المفتاحية:آسیب سلولیفعالیت ورزشی وامانده سازمکمل یاری ال آرژنین
-
مؤلف : کشاورزی پور، مینا ؛ عباسی، هاجر ؛ فاضل، محمد ؛
(14 صفحة - من 87 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:زاﻧﺘﺎننشاسته ذرتگوارکیک بدون گلوتناکاراسدیم استئاریل لاکتیلات
-
مؤلف : آبایی، آرش ؛ محمدیان، مهدی ؛ جابری پور، صنم ؛
(8 صفحة - من 101 إلی 108 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات پلی فنلیفرایند مواد غذاییگیاه بابونهفعالیت ضد اکسایشی
-
مؤلف : کوهستانی، بهناز ؛ پوراحمد، رضوان ؛ خورشیدپور، بیژن ؛
(13 صفحة - من 109 إلی 121 )
الکلمات المفتاحية:فراسودمندپروبیوتیکشیر گاوترانس گلوتامینازکنسانتره پروتئین آب پنیرشیر سویا