پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University)
-
مؤلف : فرقانی، زهرا ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ خوشنودی نیا، سارا ؛
(10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:بهینه سازی محیط کشتشیوه سطح پاسخصمغ زانتانطرح فاکتوریل جزئی
-
مؤلف : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
(10 صفحة - من 15 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
مؤلف : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
(12 صفحة - من 25 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
-
مؤلف : جوانمردی، فردین ؛ براتی، میثم ؛ نعمتی، محبوب ؛ عارف حسینی، سیدرفیع ؛
(16 صفحة - من 37 إلی 52 )
الکلمات المفتاحية:مواد غذاییکروماتوگرافی مایع با کارایی بالابنزواتروش میکرواستخراج مایعمایع پخشیسوربات
-
مؤلف : آیدانی، عماد ؛ حداد خداپرست، محمدحسین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
(14 صفحة - من 53 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:پردازش تصویرکیویخشک کردنضریب نفوذ موثرمدل پیجمادونقرمز
-
مؤلف : جلیلی، فرشید ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ امام جمعه، زهرا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ گنجه، محمد ؛
(12 صفحة - من 67 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:گاز کروماتوگرافیامواج فراصوتاستخراجروش سطح پاسخکانولا
-
مؤلف : رفیعی، سمیرا ؛ عزیزخانی، مریم ؛ آریایی، پیمان ؛
(12 صفحة - من 79 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:پایداری اکسیداتیواسانس زیره سبزاسانس ترخونپنیر سفید پرچرب
-
مؤلف : نیک خواه عشقی، مهسا ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ بصیری، علیرضا ؛
(12 صفحة - من 91 إلی 102 )
الکلمات المفتاحية:لوبیا سبزبهینه سازی فرآیندروش شناسی مدل آماری رویه پاسخسرخ کردن در خلا
-
مؤلف : اجاق، سیدمهدی ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ عبدالله زاده، اسماعیل ؛ قره ئی، مریم ؛
(10 صفحة - من 103 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:فیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکلیستریا منوسایتوژنز
-
مؤلف : نظری، زهرا ؛ قراچورلو، مریم ؛ الهامی راد، امیرحسین ؛
(9 صفحة - من 113 إلی 121 )
الکلمات المفتاحية:چلاته کنندهروغن های خوراکیاسید تانیکعصاره چای سیاه