Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 3 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
-
1.
Corresponding Author : شهدادی، فاطمه ؛ Writer : خراسانی، سپیده ؛ توکلی، فرناز ؛ استوار، منوچهر ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 89 to 100 )
Keywords:پنیرخواص آنتی اکسیدانیشمارش میکروبیپودرهای گیاهیPlant powdersMicrobial countCheeseantioxidant properties
-
2.
Corresponding Author : خراسانی، سپیده ؛ Writer : شهدادی، فاطمه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 Ranking A (Azad University (8 page(s) - From 31 to 38 )
Keywords:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیریRose Water Production ResiduesAntioxidant activityAntimicrobial ActivityEssential Oil
-
3.
Writer : سعیدی، فاطمه ؛ شهدادی، فاطمه ؛ Corresponding Author : هنرور، مسعود ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 Ranking A (Azad University (10 page(s) - From 5 to 14 )
Keywords:حلالفعالیت آنتی اکسیدانیروش خشک کردنهسته خرمازمان استخراجExtraction TimeAntioxidant activitySolventdate seedDrying method