Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 6 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 6 |
Language (Article count) |
---|
Persian 6 |
-
1.
Writer : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ مرزانژاد، الیاس ؛ احمد بیگی، امیرحسین ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 Ranking A+ (Azad University (9 page(s) - From 107 to 115 )
Keywords:زمان فرآیندسرعت هوادمای خشک کردن: بادام زمینیمدلریاضی
-
2.
Writer : سلیمی بنی، مهرداد ؛ غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محسنی، شهرام ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 page(s) - From 65 to 74 )
Keywords:خواص فیزیکیخواص مکانیکیبادام ربیعخواص اصطکاکیFriction PropertiesRabi AlmondPhysical propertiesMechanical Properties
-
3.
Writer : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محمدی شمامی، میلاد ؛ محسنی، شهرام ؛ ماشاء اله کرمانی، علی ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (12 page(s) - From 47 to 58 )
Keywords:خواص فیزیکیپسته قزوینپسته بویین زهراخواص هندسیضریب اصطکاک استاتیکیPhysical propertiesBoein Zahra PistachioGeometrical PropertiesQazvin PistachioStatic Coefficient of Friction
-
4.
Writer : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ گوشکی، بهنام ؛ کرمانی، علی ماشااله ؛ محسنی، شهرام ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 page(s) - From 23 to 30 )
Keywords:PistachioMechanical PropertiesDeformation Till Rupture PointRupture EnergyRupture Force
-
5.
Writer : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ شکری، امن اله ؛ میرمرادی، موسی ؛ محسنی، شهرام ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 page(s) - From 11 to 18 )
-
6.
Writer : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ رنجبر، ایرج ؛ عباسی، سعید ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (10 page(s) - From 54 to 63 )