مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : قربانی حسن سرایی، آزاده ؛ شهیدی، سید احمد ؛ محبی، محبت ؛ معاذیان، روژین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحه - از 87 تا 98 )
کلیدواژه ها:رنگسینتیکتغلیظآب چغندر لبویی
-
2.
نویسنده : بهمنی، علی اصغر ؛ جعفری، سید مهدی ؛ شهیدی، سید احمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:modelingOsmotic Dehydrationmass transferSolid gainWater loss