کلیدواژه mass transfer / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : گودینی، نوید ؛ صالحی، فخرالدین ؛ نویسنده مسئول : گوهری، اشرف ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 35 تا 44 )
کلیدواژه ها:انتقال جرمصمغ دانه بالنگومدل پیجضریب نفوذ موثر رطوبت
-
2.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ زند رجبی، حدیثه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (9 صفحه - از 95 تا 103 )
کلیدواژه ها:مروسینتیکانتقال جرمصمغهیدروکلوئید
-
3.
نویسنده : بهمنی، علی اصغر ؛ جعفری، سید مهدی ؛ شهیدی، سید احمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:modelingOsmotic Dehydrationmass transferSolid gainWater loss