مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 16 |
نشریه مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 17 |
میان رشته ای 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 18 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 4 |
-
1.
نویسنده : قادری، فریده ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ جعفری، مهدی ؛ نویسنده مسئول : مشاک، زهره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 39 تا 52 )
کلیدواژه ها:اسانس روغنیبرگ بوویژگی ضدمیکروبیویژگیهای شیمیایینگهدارنده
-
2.
نویسنده : انصاریان، اکبر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ اسفندیاری، زهرا ؛ نویسنده مسئول : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 29 تا 37 )
کلیدواژه ها:واکنش زنجیرهای پلیمرازمقاومت آنتیبیوتیکیتنوع ژنتیکیکلستریدیوم دیفیسیلگوشت طیور
-
3.
نویسنده : امامی، مریم سادات ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 85 تا 94 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینآلودگی باکتریاییقارچ خوراکی دکمهای
-
4.
نویسنده مسئول : محمدی، امید ؛ نویسنده : شاکریان، امیر ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1401، دوره هشتم - شماره 1 (14 صفحه - از 104 تا 117 )
کلیدواژه ها:ریهفاسیولاکیست هیداتیددیکروسلیوملاشهسیستی سرکوزیسهیستو پاتولوژی کبد
-
5.
نویسنده : علیپور عمروابادی، مهتاب ؛ شاکریان، امیر ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 43 تا 51 )
کلیدواژه ها:توکسوپلاسما گوندیNested-PCRشیوع فصلیشیر خام
-
6.
نویسنده : نوروز حقی نوبیجاری، اکرم ؛ شاکریان، امیر ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 19 تا 28 )
کلیدواژه ها:گیلانشیرگاوکوکسیلا بورنتیnested PCR
-
7.
نویسنده : شاکری، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:پستهبادامگردوآفلاتوکسینفندوق
-
8.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ ترکی باغبادرانی، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:پاتولینلواشککروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)Organizational developmentمایکوتوکسین
-
9.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ رئیسی، گلنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 53 تا 60 )
کلیدواژه ها:نانالایزامایکوتوکسینزیرالنون
-
10.
نویسنده : حسینی، سحر ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:گونههای ویبریوویبریو پاراهمولیتیکوسمیگو تازهمیگو نمکسود شده