مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 5 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
-
1.
نویسنده : اسدالله نژاد رودبنه، حبیب ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ شریفی سلطانی، مهدی ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 77 تا 90 )
کلیدواژه ها:فراسودمندگلوتنسلیاکبرنج قهوهایکوکی
-
2.
نویسنده : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 79 تا 94 )
کلیدواژه ها:اینولینفراسودمنداستویاویسکوزیتهشیر کاکائو
-
3.
نویسنده : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
4.
نویسنده : رمضانی، مینو ؛ احمدی، محمد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 رتبه A (دانشگاه آزاد (15 صفحه - از 93 تا 107 )
کلیدواژه ها:روغن فندقشیر بادامحجمافزاییمقاومت به ذوب
-
5.
نویسنده : لطیفی، زهرا ؛ غفوری، زهرا ؛ خاکی آرانی، سمانه ؛ منوچهری، شیما ؛ دانش نیا، میلاد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (15 صفحه - از 125 تا 139 )
کلیدواژه ها:عصاره شاهیماهی سرخشدهجذب روغنهیدروکسی پروپیل متیل سلولز