مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 5 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
-
1.
نویسنده : نصیری، فاطمه ؛ حقیقت آسیابر، آذر ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 33 تا 47 )
کلیدواژه ها:خیارکروماتوگرافی مایع با کارایی بالامیکرواستخراجحشرهکشکچرز
-
2.
نویسنده : فرجپور، سجاد ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:میکرواستخراج مایع-مایع پخشیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاکچرزآفتکشهای کارباماتی
-
3.
نویسنده : زنگانه، اسماعیل ؛ جعفری، سید مهدی ؛ افشار مقدم، محمدرضا ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 41 تا 52 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیخواص ضدمیکروبیاسپیرولینا پلاتنسیسمواد نگهدارنده طبیعیعصاره
-
4.
نویسنده : خندقی، جلیل ؛ نویسنده مسئول : افشار مقدم، محمدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:میوهمیکرواستخراج مایع-مایع پخشیکچرزبنزوئیلاورهکروماتوگرافیمایع با کارایی بالا
-
5.
نویسنده : خندقی، جلیل ؛ نویسنده مسئول : افشارمقدم، محمدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:آفتکشهای پایرتروئیدیمیکرو استخراج مایع-مایع همگنکروماتوگرافیگازی کوپلشده به اسپکترومترجرمیسبزیجات
-
6.
نویسنده : فخیم رسول زاده، رزیتا ؛ افشارمقدم، محمدرضا ؛ نویسنده مسئول : خندقی، جلیل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 31 تا 43 )
کلیدواژه ها:ارگانوفسفرهکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآبمیوهمیکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا