کلیدواژه روش های پخت / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ حسینی نژاد، سمیرا ؛ چله مال دزفول نژاد، مژده ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 61 تا 76 )
کلیدواژه ها:کپور معمولیروش های پختعناصر ضروریماهیعضله
-
2.
نویسنده : تبرایی، ملیحه ؛ مرادی، فاطمه ؛ نجاتبخش، فاطمه ؛
مجله:تاریخ پزشکی»پاییز 1396 - شماره 32 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (11 صفحه - از 8 تا 18 )
کلیدواژه ها:طب سنتی ایرانتخم مرغطب ایرانیروشهای پختتخم مرغ عسلینیمبرشت
-
3.
نویسنده : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید