کلیدواژه شیر / (87 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
61.
نویسنده : میرزا امینی، سید محمدمهدی ؛ کاظم پور، داریوش ؛
مجله:گلجام»پاییز و زمستان 1391 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم (12 صفحه - از 61 تا 72 )
-
62.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحه - از 1 تا 30 )
کلیدواژه ها:باکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرشیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام
-
63.
نویسنده : یاسینی، سونیا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ عزت پناه، حمید ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (10 صفحه - از 73 تا 82 )
کلیدواژه ها:شیرکلسیمغنی سازیزمان انعقاد یا رنتمیسل کازئین
-
64.
نویسنده مسئول : خاکپور، منصور ؛ نویسنده : فردین، مسعود ؛ احمدی، هیوا ؛ نهضتی، آیدا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 45 تا 52 )
کلیدواژه ها:شیرمغانمایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیسبیماری یونPCRگاوباکتری
-
65.
نویسنده : طاهری، علیرضا ؛ حسامی، وحیده ؛
مجله:پژوهش هنر دانشگاه هنر اصفهان»پاييز و زمستان 1390، سال اول - شماره 2 رتبه علمی-ترویجی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 1 تا 16 )
-
66.
نویسنده مسئول : حسینی، سید صفدر ؛ نویسنده : ایروانی، سمانه ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1390، دوره پنجم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (24 صفحه - از 1 تا 24 )
کلیدواژه ها:ایرانشیرسیاستهای حمایتیشاخص PSEشاخص درصد PSE
-
67.
نویسنده : دادور، دکتر ابوالقاسم ؛
مجله:مطالعات هنرهای تجسمی (دانشگاه سیستان و بلوچستان)»پاییز و زمستان 1390 - شماره 2 (16 صفحه - از 17 تا 32 )
کلیدواژه ها:ادبیاتمذهبنمادشیرهنر ایراننقش شیرایراناســتنقشفرهنگفارسی
-
68.
نویسنده : طاهری، دکتر علیرضا ؛ حسامی، وحیده ؛
مجله:جلوه هنر»پاییز و زمستان 1390 - شماره 6 رتبه علمی-ترویجی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:صفوینمادشیرفرشمتروپولیتن
-
69.
نویسنده : مهرجو، ابراهیم ؛ مقدسی، رضا ؛ صالح پور، میرمهیار ؛ مهرجو، نظیر ؛
مجله:تعاون و کشاورزی»تابستان 1390 - شماره 6 ISC (20 صفحه - از 21 تا 40 )
کلیدواژه ها:تولیدکاراییشیرکهگیلویه و بویر احمدتابع ترانسندنتالگاواستان کهگیلویه و بویر احمدکارایی فنی
-
70.
نویسنده : کریم، گیتی ؛ کیائی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:ایرانشیرباقیمانده آنتیبیوتیکآنتیبیوتیکهاآنتیبیوتیکهاداروداروورم پستانورم پستان
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (29 مقاله)
- ب (8 مقاله)
- A+ (8 مقاله)
- علمی-ترویجی (4 مقاله)
- A (3 مقاله)
- B (3 مقاله)
- ج (2 مقاله)
- C (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)