کلیدواژه پخت / (39 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : جاوید، هوشنگ ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (36 صفحه - از 81 تا 116 )
کلیدواژه ها:سفرنامهمستشرقینآشپزیفرهنگ خوراکپخت و پزپختبـهایراننانخوراکبـاسفرهبرنج
-
2.
نویسنده : نوراللهی، علی ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (44 صفحه - از 149 تا 192 )
کلیدواژه ها:انسان شناسیآیینایلامخوراککوچ نشینانایل خزلنانپختعشایربـابـهآبدوغیـا
-
3.
نویسنده : سلیمی مؤید، سلیم ؛
مجله:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (18 صفحه - از 193 تا 210 )
کلیدواژه ها:مناسبتهاغذاهای محلیکوفته نرگسیکوفته کارگریکوفته خـانمیکوفتـه بچـهشهر بهارپختبـهبـاخوراک
-
4.
نویسنده : امیریان، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : سوهانگیر، سارا ؛
مجله:مطالعات جامع در مدیریت شهری»بهار 1400 - شماره 5 (17 صفحه - از 22 تا 38 )
کلیدواژه ها:معماریوجوه نظری و عملیسطوح قیاسعلومتغذیهرمزگانحسیقیاسآشپزیهنرپختآشپزخانهحسی
-
5.
نویسنده : پورآسیاب دیزج، طاهره ؛
مجله:مطالعات شهریار پژوهی»تابستان 1399، سال هفتم - شماره 25 (8 صفحه - از 1 تا 8 )
-
6.
نویسنده : کاظم نژادی، میلاد ؛ نیکوکار، مهسا ؛ شاکری، علیرضا ؛ محمدی، محمد ؛
مجله:نخبگان علوم و مهندسی»دی 1396 - شماره 9 (11 صفحه - از 205 تا 215 )
کلیدواژه ها:پخترزین اپوکسیآزومتین (بازشیف)آنالیز حرارتیوزن اکی والان اپوکسید
-
7.
نویسنده : پورآسیاب دیزج، طاهره ؛
مجله:مطالعات شهریار پژوهی»تابستان 1396، سال سوم - شماره 13 (8 صفحه - از 1 تا 8 )
-
8.
نویسنده : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختپختعدد پراکسید
-
9.
ناقد : آزرم، محسن ؛
مجله:خردنامه همشهری»دی 1388 - شماره 37 (2 صفحه - از 68 تا 69 )
-
10.
نویسنده : دانش، فاطمه ؛
مجله:فرهنگ مردم»پاییز و زمستان 1388 - شماره 31 و 32 (6 صفحه - از 147 تا 152 )