کلیدواژه Antibacterial / (14 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : شعبانی لکرانی، نعیمه ؛ جعفری زاده- مالمیری، هدی ؛ میرزایی، حمید ؛ صادقی، جاوید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 61 تا 71 )
کلیدواژه ها:تصفیه آبضد باکترینانو ذرات اکسید آهن
-
2.
نویسنده : توکلی زاده، مهدی ؛ ترینیا، زهرا ؛ افشار، داود ؛ نویسنده مسئول : ربی انگورانی، حسین ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (10 صفحه - از 19 تا 28 )
کلیدواژه ها:اسانسضدباکتریدیسک دیفیوژنبومادران
-
3.
نویسنده : پویامنش، مبینا ؛ انوار، امیرعلی ؛ کریم، گیتی ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:مهاجرتضد میکروبینانو کامپوزیت نقره
-
4.
نویسنده : Asori، Mina ؛ Derakhshan، Javad ؛ نویسنده مسئول : Nayebzadeh، Shahnaz ؛
مجله:International Journal of Applied Arts Studies»Feb – Mar 2020, Volume 5 - Number 1 رتبه B (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 91 تا 101 )
کلیدواژه ها:packagingSilverCopperAntibacterialFabric Design
-
5.
مقایسه خواص ضدباکتریایی عصاره ریشههای موئین واکشت شده گیاه گلگاوزبان خوزستانی با اندام هوایی گیاه
نویسنده : حق نظر، زینب ؛ پیری، خسرو ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1398، دوره پنجم - شماره 17 (16 صفحه - از 18 تا 33 )
کلیدواژه ها:ضدباکتریگلگاوزبان خوزستانیرشه موئینباکتریهای بیماریزای انسانی
-
6.
نویسنده مسئول : آقاجانی قرا، مجتبی ؛ نویسنده : نعمت زاده، قربانعلی ؛ علوی، سید محمد ؛ کاظمی تبار، سید کمال ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1398 - شماره 10 (14 صفحه - از 42 تا 55 )
کلیدواژه ها:ثر ضد باکتریGC-MSاسانس گیاهی
-
7.
نویسنده : Shahbeigihassanabadi، Akram ؛ Sakenyandehkordi، Mehrnoosh ؛ نویسنده مسئول : Davodiroknabadi، Abolfazl ؛
مجله:International Journal of Applied Arts Studies»May – Jun 2019, Volume 4 - Number 2 رتبه B (دانشگاه آزاد (6 صفحه - از 19 تا 24 )
کلیدواژه ها:AntibacterialFiberNano TiO2Nano SrTiO3Self Cleaning
-
8.
نویسنده : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 91 تا 98 )
کلیدواژه ها:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
9.
نویسنده : پروین، آیدا ؛ انرجان، نویده ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 71 تا 79 )
کلیدواژه ها:چای سبزضد باکتریاییحلال استخراج کنندهضد قارچی
-
10.
نویسنده : قربان پور، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:پایدارینانوکامپوزیتاکسیدرویسیلیکاژلضدمیکروب