کلیدواژه ضد میکروبی / (11 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سالک، فائزه ؛ میرزایی، حمید ؛ خندقی، جلیل ؛ جوادی، افشین ؛ نویسنده مسئول : نامی، یوسف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 17 تا 32 )
کلیدواژه ها:انتروکوکوسباکتریوسینضدمیکروبیضدتوموری
-
2.
نویسنده : عبداللهی، فاطمه ؛ عالی، فرانک ؛ نویسنده مسئول : شریف زاده، علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (7 صفحه - از 93 تا 99 )
کلیدواژه ها:عصارهزنجبیلضد میکروبیضد سرطانی
-
3.
نویسنده مسئول : ذوالقدر، سحر ؛ نویسنده : حقیقت خواجوی، شبنم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 61 تا 82 )
کلیدواژه ها:ماستفعالیت آنتیاکسیدانیضد میکروبیباکتریهای آغازگرعصاره گیاه سیاه شور مصری
-
4.
نویسنده : هاشمی کروئی، سید مسعود ؛ علی نیا، فاطمه زهرا ؛ غلامپور عزیزی، عیسی ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»پاییز 1400، دوره هفتم - شماره 23 (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:ضد میکروبیآسپرژیلوس نایجرآسپرژیلوس فلاووساشرشیا کلیپنی سیلیوم
-
5.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
نویسنده : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ نویسنده مسئول : جلالی راد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 85 تا 92 )
کلیدواژه ها:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیس
-
6.
نویسنده : پویامنش، مبینا ؛ انوار، امیرعلی ؛ کریم، گیتی ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:مهاجرتنانو کامپوزیت نقرهضد میکروبی
-
7.
نویسنده : عزیزنیا، حامد ؛ کرامت، جواد ؛ سلیمانیان زاد، صبیحه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 47 تا 60 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانعصارهضدمیکروبیکهورک
-
8.
نویسنده : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر
-
9.
نویسنده : صادقی، احسان ؛ درگاهی، عبداله ؛ محمدی، احمد ؛ اسدی، فاطمه ؛ صحرایی، سمیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 1 تا 26 )
-
10.
نویسنده : اسماعیل زاده، حکیمه ؛ سنگ پور، پروانه ؛ خاکسار، رامین ؛ شهراز، فرزانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحه - از 21 تا 28 )
کلیدواژه ها:نانوذرهاشرشیاکلی O157:H7اکسید رویباسیلوس سوبتیلیسضد میکروبی