کلیدواژه Bread / (18 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : گیلانی، نجمالدین ؛
مجله:فرهنگ ایلام»بهار و تابستان 1396 - شماره 54,55 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 100 تا 111 )
کلیدواژه ها:ایران باستانایلامنان و نمککارد و کفنآب و چشمه
-
12.
نویسنده : موسوی، سیدحبیب الله ؛ باقری، مهرداد ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»تابستان 1395 - شماره 94 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (27 صفحه - از 245 تا 271 )
-
13.
نویسنده : محمدی، حامد ؛ انوار، سید امیر علی ؛ قجربیگی، پیمان ؛ اهری، حامد ؛ طوماری، ایرج ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحه - از 75 تا 86 )
کلیدواژه ها:NanoBreadSilvermoldStorage Periods
-
14.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ رئیسی، گلنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 53 تا 60 )
کلیدواژه ها:نانالایزامایکوتوکسینزیرالنون
-
15.
نویسنده : رحمانیان، داریوش ؛ میرکیایی، مهدی ؛
مجله:تحقیقات تاریخ اجتماعی»پاییز و زمستان 1392، سال سوم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (34 صفحه - از 65 تا 98 )
-
16.
نویسنده : بهشتی سرشت، محسن ؛ محمدپور، محمد ؛ یوسفی رامندی، غلامرضا ؛
مجله:مطالعات تاریخ فرهنگی»پاییز 1390، سال سوم - شماره 9 ISC (24 صفحه - از 1 تا 24 )
-
17.
نویسنده : نجفی، بهاءالدین ؛ فرج زاده، زکریا ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»بهار 1389 - شماره 5 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:آثار رفاهینانمصرف کنندگانیارانه ی کودشیمیاییگندمیارانه ی کود شیمیاییقیمتمصرف
-
18.
نویسنده مسئول : اکبری، نعمت الله ؛ نویسنده : خوش اخلاق، رحمان ؛ صامتی، مجید ؛ شهیدی، آمنه ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»بهار 1388، دوره سوم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (25 صفحه - از 89 تا 113 )
کلیدواژه ها:نانتمایل به پرداختروش ارزشیابی مشروطکالای مرکب
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (5 مقاله)
- ب (4 مقاله)
- B (1 مقاله)
- A+ (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)