کلیدواژه Emulsifier / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فرجی، صفا ؛ میردامادی، سعید ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، مهتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:فعالیت آنتیاکسیدانیواکنش میلاردهیدرولیز آنزیمیامولسیون کنندگیپروتئین عدس
-
2.
نویسنده : بايی، فاطمه ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 91 تا 101 )
کلیدواژه ها:بهینهسازیروش سطح پاسخهیدراتهامولسیفایربیسکویت نرم